שלום לכולם:
אני רוצה לשתף אותכם באינטראקציה שלי בסיעור המסורתי: תורשה.
מתחילת השיעור האינטראקציה שלי בשיעור היתה גבוה יותר מהשיעורים הקודמים. השתתפתי המון ושאלתי המון שאלות גם את המרצה וגם הסטודנטים שיושבים לידי. כאשר ספרתי את מספר הפעמים שהשתתפתי, המספר היה 36. אני יודעת שהסיבה לאינטראקציה הרבה ביני לבין המרצה והסטודנטים היא מכיוון שזה היה שיעור חזרה לפני הבוחן שיש לנו בשיעור הבא.
נושא השיעור: חזרה לבוחן" והשאלות שהמרצה איפשרה לנו לתרגל, עודד את האינטראקציה בכיתה מכיוון שכאשר פתרנו את השאלות לבד, התייעצנו בינינו על התשובות ועל הדרך לפתרון התרגיל. בנוסף לכך כאשר לא הבנו את הדרך שאלנו גם המרצה שוב ושוב עד שהבנו.
בנוסף לכך, השיעור היה מאוד מעניין מכיוון שחזרנו על כל החומר שלמדנו מתחילת השנה בעזרת שאלות שהמרצה הביאה לנו.
אמשיך לכתוב, ליאת.
יום שלישי, 2 ביוני 2009
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תגובה 1:
ליאת אני מציע שתשתמשי במכשיר הקלטה ותקליטי שיעור אחד או שניים בכדי שיהיה אפשר לנתח בצורה מדוייקת את מהלך השיעור והאינטראקציות בין המשתתפים.
את נותנת נתון כמותי מרשים על מספר האינטראקציות אבל לא ברור האם מתקיים דיאלוג של תגובות על תגובות או שאלה ותגובה, שאלה ותגובה (מה שאינו מעיד על אינטראקטיביות). לא ברור גם איכות האינטראקציות, מה את לומדת מהן ועד כמה הן תוצאה של שיתוף בין הלומדים. האם את יכולה לציין דברים ישירות מחברים או באופן עקיף כאשר האזנת לתגובות של חברים בינם לבין עצמם או בינם לבין המורה. האם את יכולה לקחת מושג אחד או יותר ולראות עד כמה את מרחיבה את הבנתך לגביו ולהשוות למושג או מושגים שאת לומדת באמצעות שימוש בפורומים מתוקשבים? במה שונות האינטראקציות ובמה זה משפיע על ההבנה שלך כלפי מושג, תופעה או רעיון שהרחבת את הבנתך במהלך הלמידה.
רפי
הוסף רשומת תגובה